Een Workshop

 

Wij geven iedere dag leuke workshops en krijgen enkel en alleen maar positieve reacties. 

Julia ontvangt de mensen in het gezellige restaurantgedeelte met een Chinese snack en natuurlijk echte Chinese thee. De thee is niet zomaar thee maar komt van meer dan 100 jaar oude thee bomen uit de provincie Yunnan. Ook de snack is echt Chinees en maar weinig (niet Chinese)mensen hebben dit ooit geproefd. 

Na de leuke inleiding waar Julia verteld over haar zelf en over de te bereiden gerechten gaan de mensen de keuken in. Iedereen krijgt een schort en de 3 recepten die in de workshop worden gemaakt. Julia geeft extra uitleg over hoe en wat er gaat worden gemaakt. 

Na de het eerste gerecht te hebben gemaakt, bijvoorbeeld Dumplings, gaat iedereen aan tafel om van de Dumplings te genieten. 

Hierna komt het volgende gerecht aan bod en deze avond was dat de Okonomiaki, een Japanse pannenkoek met Bonito vlokken. De Okonomiaki is ook weer een gerecht dat nog maar weinig mensen kennen en waar de unieke smaak umami wordt gemaakt. Umami staat bekend als de vijfde smaak naast zoet, zuur, zout en bitter.  Dan weer gezellig aan tafel voordat de Japanse parfait met karamel Misosaus aan bod komt. 

Na iedere workshop krijgen wij alleen maar positieve reacties. Wat een leuke tijd hebben wij gehad en wat een aparte heerlijke gerechten. Julia je bent een hele leuke gastvrouw en hele goede chef-kok wordt er gezegd. 

En Julia vindt het leuk om meer mensen de Aziatische keuken te leren kennen. 

Julia’s kookstudio biedt een breed scala aan recepten en niet alleen Aziatisch maar ook andere keukens komen aan bod. Ook voor vegetariërs zijn er leuke workshops. 

kookworkshop